fbpx

Utoljára indul 2020. december 5-én a HOSZ OKJ-s Hulladéktelepkezelő képzése

A szakképzési rendszer 2019-ben megkezdett átalakítása nyomán a jövőben a szakmaszerzés alapmodellje az iskolarendszerű oktatás lesz.  OKJ-s tanfolyam, így a HOSZ 32 851 02 OKJ azonosító számú Hulladéktelepkezelő képzése változatlan formában csak ebben az évben indítható.
Az utolsó tanfolyam 2020. december 5-én kezdődik. A jelentkezési határidő: 2020. november 24.!
Az oktatás feltételeit, ütemtervét, módszertanát a járványügyi helyzet körülményeinek figyelembevételével alakítjuk.
A képzés a négy modulzáró vizsga teljesítésével zárul, majd a vizsgaközpontnál tehető komplex szakvizsgával a résztvevők államilag elismert 32 851 02 OKJ azonosító számú Hulladéktelepkezelő alsó-középfokú szakképzettséget igazoló szakvizsga bizonyítványt szerezhetnek.
Ez a képzettség megfelel a 439/2012. (XII. 29.) Kormányrendelet 7.§ m) pontban a hulladékgazdálkodási tevékenység engedélyezési feltételeként meghatározott „legalább középfokú környezetvédelmi szakirányú végzettség” kritériumnak, valamint a 2009. évi LXI. törvény 6.§ (1) bekezdés f) pontja által a fémkereskedelmi tevékenységet végző vállalkozások számára előírt feltételnek. A megszerzett szakképzettség elfogadása a jövőben is változatlan.
A HOSZ képzésének Pest Megyei Kormányhivatalnál vezetett közhiteles nyilvántartás szerinti engedélyszáma: E-000724/2014/A001
A tanfolyam erőssége évek óta a több mint húsz fős oktatói csapat, amelyet a szakmában elismert vezetők, szakértők alkotnak – valamennyien a gyakorlatban azonnal hasznosítható  tudást adnak át.
270 órás tanfolyamhoz két alkalommal tartozik előzetes tudásmérés, amelyek sikeres teljesítése esetén bizonyos tananyagegységek alól felmentés kapható, így a képzés ideje jelentősen csökkenthető (mintegy féléves időtartamra). Az oktatás többnyire szombati napokon, a telephelyi gyakorlati oktatás hétköznapokon van. Az oktatási segédleteket elektronikus úton is megkaphatják a résztvevők, és a hiányzásnak – ésszerű szakmai határokig – nincs szankciója.
A részvételi díj részletfizetéssel téríthető meg, és az azonos munkáltatótól  jelentkező 2. és 3. résztvevőnek kedvezményes!
Részletes tájékoztatás és jelentkezési lap a HOSZ honlapján található.
További tájékoztatást ad:
Major Ágnes képzési vezető, Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége (HOSZ)
Tel.: +36 30 900 7323, oktatas@hosz.orgmajor.agnes@hosz.org
Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .