fbpx

“Körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkár” az új titulus az ITM-ben

Megjelent az Innovációs és Technológiai Minisztérium Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 4/2019. (II. 28.) ITM utasítás, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium  tulajdonosi joggyakorlása alatt álló gazdasági társaságokkal kapcsolatos tulajdonosi jogok gyakorlásának rendjéről szóló 7/2020. (II. 13.) ITM utasítás módosításáról szóló1/2021. (I. 14.) ITM utasítás a Magyar Közlöny Hivatalos Értesítőjében.
Amint arról honlapunk is beszámolt, az építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkár és az  energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkár felmentése után a két vezető szakterületeinek 2021. január 15-től kinevezett új felelőse Steiner Attila, titulusa a most megjelent utasítás alapján körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkár. Az irányított szakterületeket a minisztérium szervezeti és működési szabályozásában az utasítás nem rendezi át.
Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .