fbpx

A Heineken Hungária az első PET palack mentes nagyüzemi sörgyártó

A nagyüzemi sörgyárak közül elsőként, a fenntarthatóság jegyében vonta ki a PET palackos termékeket a portfóliójából a Heineken Hungária. Környezettudatos vállalatként az idei évtől a portfólióban kizárólag üveges, hordós, és végtelenszer újrahasznosítható alumínium dobozos termékeket gyárt és forgalmaz.

 

Jelentős vállalással és a fenntarthatóság irányába tett nagy lépéssel újítja meg egyik vezető prémium márkáját a Heineken Hungária. A Gösser, valamint a Gösser Natur Zitrone radlerek az idei évtől elhagyják a PET palackos kiszerelést, mely évi közel 200 tonna műanyagtól mentesíti a környezetet.

A csomagolás típusán kívül a dizájn és a márka is megújul, valamint a kínálat is változik a Gösser portfólióban.

A radler kategóriát 2009-ben Magyarországon meghonosító Gösser Natur Zitrone 2% Citrom termék, illetve alkoholmentes testvérei az idei szezontól a Gösser ernyője alatt, azaz Gösser néven kerülnek a polcokra. A jól ismert Citrom és Mangó-citrom ízek mellett bemutatkozik az Áfonya-citrom íz is, mely ötvözi a citrom frissességét és az bogyós áfonya üdítő fanyarságát. A minőségi követelményeket mindig szem előtt tartva az ízekhez kizárólag természetes alapanyagokat használ fel a gyártó.

 

Facebook Comments

One thought on “A Heineken Hungária az első PET palack mentes nagyüzemi sörgyártó

  • 2021/04/12 at 12:22
    Permalink

    A Heineken ezek szerint követi a Hell-t az “italos doboz nagyon környezetbarát” kampányban. A képen levő ötféle termékből 1 van újratölthető többutas csomagolásban (is), a többi négy csak az előállításához igen nagy mennyiségű villamos energiát igénylő fémdobozban. Annak ellenére, hogy a Natur Zitrone is kapható itthon többutas üveges kiszerelésben is!

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .