fbpx

Komplex környezeti nevelési program megvalósítására pályázhatnak az iskolák

A Humusz Szövetség és Gammapolisz Nonprofit Kft. alap- és középfokú oktatási intézmények részére írt ki pályázatot komplex környezeti nevelési program megvalósítására.

A pályázat kiírói elkötelezettek a klímaváltozás elleni küzdelemben. A fenntartható jövőért végzett több évtizedes munkájukban kiemelt partnerként tekintenek a pedagógusokra, környezeti nevelőkre, a jelenkori diákokra valamint az őket nevelő családokra és oktatási intézményekre. Olyan megoldások felé szeretnék terelni a társadalmat, melyek a közös tudásszerzés, hálózatos gondolkozás, reziliencia, cselekvésbe ágyazott tanulás segítségével példát közvetítenek a gyorsan változó társadalmi környezet számára. Szeretnénk elérni, hogy a fenntarthatóság a mindennapokat átszövő, motiváló, vonzó és valódi életformává váljon, melynek előmozdítói lehetnek az iskolai közösségek.

A pályázati keretösszeg 6.000.000 Ft, a két legjobb pályázat kerül kiválasztásra, az egy pályázó által elnyerhető összeg maximum 3.000.000 Ft/intézmény.

A pályázat benyújtásának határideje 2021. szeptember 30.

További részletek a Humusz oldalán.

 

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .