fbpx

Szelektív hulladékgyűjtő edény pályázatot hirdetett a Coca Cola

A Coca-Cola Magyarország szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy minél többen szelektíven tudjuk gyűjteni a hulladékokat – nem csak a PET-palackokat, de az alumíniumot, a papírt és a kommunális hulladékot is. Ezért a vállalat pályázatot hirdet szelektív hulladékgyűjtő edények kihelyezésére.

Bármely Magyarországon működő vállalkozás, intézmény, szervezet, közösség pályázhat, amelynek székhelyén, telephelyén elérhető a szelektív hulladékgyűjtési köz- vagy magánszolgáltatás – kivétel, ha az adott helyszínen átlagosan megfordulók 30 százalékánál több a 13 éven aluli gyermek.

A Coca-Cola Company globális vállalása, hogy nem végez marketing- vagy kommunikációs tevékenységet 13 éven aluli gyermekek felé. Ezért a pályázaton kifejezetten nem vehetnek részt bölcsődék, óvodák, általános iskolák, illetve nyolc osztályos képzést végző középiskolák.

 

Ha munkahelyeden, intézményedben még nem gyűjtötök szelektíven, pedig elérhető nálatok a szelektív hulladékgyűjtés, csak még nem rendeltétek meg, vagy nincs elegendő hulladékgyűjtő edény, pályázzatok!

 

Ide kattintva olvashatod a részletes pályázati kiírást.

 

 

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .