fbpx

Megjelentek a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022. évi hulladékgyűjtési, -előkezelési és -hasznosítási közbeszerzési kiírásai

2022. május 27-én a 2022. évi Országos Gyűjtési és Hasznosítási Tervalapján megjelentek a Technológiai és Ipari Minisztérium 2022. évi csomagolási, elektromos és elektronikus berendezés, akkumulátor és gumiabroncs hulladék elkülönített gyűjtésére, előkezelésére, újrafeldolgozásra történő átadására és újrafeldolgozására vonatkozó európai uniós nyílt közbeszerzési kiírásai – még az Innovációs és Technológiai Minisztérium, mint ajánlatkérő neve alatt.

 

2021-hez hasonlóan a gyűjtés és a hulladékkezelés az egyes kiírásokban külön kerültek meghirdetésre. A pályázatok beadási határideje pályázattól függően 2022. június 28-30.

 

A kiírások megtalálhatóak a Közbeszerzési Adatbázisban valamint az Európai Unió Hivatalos Lapjának elektronikus közbeszerzési adatbázisában is.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .