fbpx

Elindul az IKEA Fenntarthatósági Pontokon elérhető termékek online foglalási lehetősége

2022. június 14-től kezdődően az IKEA Family klubtagoknak lehetősége nyílik a Fenntarthatósági Pontokon elérhető termékek egy részét online lefoglalni, majd ezt követően, 48 órán belül, a meghatározott áruházban megtekinteni a terméket és így megvenni. 

A Fenntarthatósági Pontokon található termékek olyan használt bútorok, amelyek különböző szolgáltatások (például: Garantált visszavásárlás gyermekbútorokra, vagy Bútorok második élete, vagy 365 napos cserejog) keretében kerültek vissza az áruház kínálatába. Továbbá olyan bútorok, amelyek korábban kiállítási tárgyként jelentek meg az áruházak bemutatóterében, valamint olyan kifutó termékek, amelyek már csak rövid ideig lesznek elérhetők a kínálatban.

A Fenntarthatósági Pontok jelenleg is nagy népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében, hiszen itt kedvező áron találhatják meg az érdeklődők a számukra kedves darabokat.

„Körkörös szolgáltatásainknak köszönhetően egyre több bútornak segítünk új otthont találni, ezáltal is csökkentve vásárlóink ökológiai lábnyomát. Az online foglalási lehetőséggel szeretnénk még közelebb hozni az emberekhez a Fenntarthatósági Pontok kínálatát, egy még tervezhetőbb vásárlási élményt szeretnénk nyújtani a látogatóink számára” – mondta el Bálint Attila, az IKEA fenntarthatósági vezetője.

Az egyes áruházak Fenntarthatósági pontjának kínálata az alábbi oldalakon elérhető:

Leértékelt áruk részlege – online termékfoglalás – IKEA

 

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .