fbpx

Hulladékgazdálkodó is bekerült a Superbrands díjazottjai közé

Idén tizennyolcadik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 40 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. Ezen neves elismerés díjazottjai közé került a MiReHu Nonprofit Kft.

 

A MiReHu évek óta Borsod-Abaúj-Zemplén Megye hulladékgazdálkodásának meghatározó alakja. Jelenleg 58 településen lát el hulladékgazdálkodási közszolgáltatási tevékenységet alvállalkozóként. Számos hulladékgazdálkodási tevékenységet végeznek, többek közt gyűjtést, szállítást, válogató mű, másodtüzelőanyag-előállító mű, átrakóállomás üzemeltetést, ipari hulladékkezelést.

 

A Társaság elkötelezett a szemléletformálás iránt, az elmúlt években számos olyan intézkedést tett, mely lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak betekinteni a hulladékgazdálkodásba, a helyes gyűjtési és kezelési gyakorlatokba, egyúttal egy fenntarthatóbb gondolkodásmód és életvitel kialakítására.

 

2019-től folyamatosan fejlesztik és bővítik mind az elérhető szolgáltatásokat, mind pedig a különböző szemléletformáló eszközöket. Ennek részeként megnyitották Kelet-Magyarország első újrahasználati központját, majd egy szemléletformáló termet alakítottak ki telephelyükön, létrehoztak egy egyedi fejlesztésű applikációs játékot és elektromos kiskukás autót építettek a gyerekeknek. A körforgásos gazdálkodásra való átállás elősegítése érdekében animációt és oktató videót készítettek, folyamatosan fogadják és képzik a telephelyükre érkező iskolai csoportokat.

Jelen vannak a közösségi média különböző felületein, hogy elérjék többek között a „Z generáció” tagjait is, valamint évente hulladékgazdálkodási élménynapot is tartanak kisiskolásoknak.

 

Minősített minőség: elismerés a legkiválóbb márkáknak

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban.

Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márka eddigi sikerességét és hitelességét.

 

 

A MiReHu Nonprofit Kft. nagyon büszke arra, hogy újabb pozitív visszaigazolást nyert a tevékenysége, hiszen az éven már két hazai környezetvédelmi témájú díjat is nyertek. Ezek az elismerések még inkább arra ösztönzik a Társaságot, hogy innovatív szemléletformáló tevékenységüket és a szolgáltatásaikat tovább építsék.

 

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .