fbpx

Miskolci dupla siker az Európai Hulladékcsökkentési Hét fotópályázatán

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét (EWWR) szervezete kihirdette a 2023. évi fotópályázat nyertesét és helyezetteit. A 15. alkalommal megrendezett hulladékcsökkentési hét több mint 81 lelkes résztvevője vett részt a 2023-as fotópályázaton és osztotta meg a közösség többi tagjával a hulladékcsökkentési akciók kreatív képeit.

“Óriási büszkeséggel tölt el minket, hogy az Európai Hulladékcsökkentési Héten meghirdetett nemzetközi fotóverseny első és harmadik helyezését is mi kaphattuk meg. Boldogok vagyunk, hogy az általunk megálmodott üzenetek célba értek.” – olvasható az országban egyedülálló szemléletformálási tevékenységet folytató MiReHu Nonprofit Kft. honlapján.

Az első helyezést az Európai Hulladékcsökkentési Héten átadásra került egyedülálló környezeti nevelést szolgáló hulladékgazdálkodási park, a MakuLand fotója adta, melynek alapötletét az EWWR idei fókuszpontja, a csomagolási hulladékok ihlették, tematikájának köszönhetően R-parknak is nevezik. A parkról és a MiReHu ezévi akciójáról ide kattintva érhetők el információk.

A részletek az ewwr nemzetközi oldalán tekinthetőek meg: https://ewwr.eu/the-winner-and-the-runners-up-of-the-ewwr2023photocontest-revealed/

 

Forrás: Mirehu

 

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .