fbpx

Kiállítás nyílik a közösségi szemétszedésén összegyűlt hulladékokból

Halhatatlan hulladék címmel nyílik bemutató a II. kerület közösségi szemétszedésein összegyűjtött különleges hulladékokból, amelyeket Babos Bertalan Zsili képzőművész rendez kiállítás alá.

Az Ördög-árok partján talált orosz bakelit, a hidegkúti horgásztóból kihalászott varrógép, a Szalamandra-völgyben talált mintegy 100 éves zománcreklám és a Pál-völgyi-barlang környékéről összeszedett nyelvnyújtogatós kutyapersely is szerepel azok között a tárgyak között, amelyeket önkéntesek gyűjtöttek össze a közösségi szemétszedés során – közölte a KULT2 II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. pénteken az MTI-vel.
Az önkéntesek, helyi lakosok és környezettudatos szervezetek részvételével lebonyolított szemétszedések során összegyűlt anyag a Föld napja alkalmából a KULT2 Nonprofit Kft. és Babos Zsili Bertalan ötlete és kivitelezése nyomán kel új életre, és a Budapest150 program keretén belül mutatják be.
A tárlat április 22-én nyílik meg a Margit krt. 25/A alatt.

 

mti

A kép illusztráció!

 

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .