fbpx

Kiemelt hírforrásaink

A más weboldalakról átvett hírek, cikkek esetében kiemelt fontossággal kezeljük, hogy az utánközléshez, hivatkozáshoz az érintett weboldal hozzájáruljon, az engedéllyel történjen meg.

A dontwasteit.hu portál 2016. júliusi megújulását követően folyamatosan történnek az egyeztetések a hulladékgazdálkodási, környezetvédelmi tartalmat bemutató oldalak szerkesztőségeivel az információk átvételére, bemutatására.

Célunk egy probléma minél több oldalról történő megközelítése, különböző szerzők véleményének bemutatása, nem pedig saját vélemény alkotása, ezért tartjuk szükségesnek a hírforrásainktól a szó szerinti átvételt.

Hulladékgazdálkodási, környezetvédelmi témájú cikkek teljes átvételére feljogosító hozzájárulással rendelkezünk az alábbi weboldalaktól:

humusz_fekvo_szines     lokal     magyarhirlap      pénzcentrum      nol logo

agrarszektor logo energia   Transindex_logo      szeged szekelyhon    promenad   érdmost minap   kisalfold     3100   dehir   franchise    minuszos profitline   somogytv   karpatinfo ujszo   paksi hirnök maszol Print   karpatalja   nagykanizsa-hirek   szolnokinaplo

vajma   hatvanonline   veszpremkukac

Hulladékgazdálkodási, környezetvédelmi témájú cikkek részleges átvételére feljogosító hozzájárulással rendelkezünk az alábbi weboldalaktól:

hvg    vg   piacesprofit

Weboldalak, amelyek lehetővé teszik cikkeik felhasználását:

Csak szöveg:

logo_hirado   innoteka

Szöveg és kép:

alfahir

MTI hírek:

Facebook Comments